sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kauhukuvia

Netin keskustelupalstat pitäisi kieltää kokonaan! Yritin etsiä tietoa siitä, miten klamydian sairastaminen voi vaikuttaa raskautumiseen. Todellakin kaksi vuotta sitten tuli ilmi, että meillä oli klamydia miehen edellisen suhteen kautta ja tauti oli oireettomana muutaman kuukauden, ennen kuin hoidettiin. Nyt kun luin ihmisten kokemuksia, ahdistus ja stressi valtasi mielen aivan kokonaan! Toisaalta pääni sanoo, ettei nyt hätiköidä, kyllä kaikki järjestyy, mitään tarkempia tutkimuksia ei ole vielä tehty, ei saa panikoida. Toisaalta taas päässäni huutaa ääni, joka kirkuu kaikilla voimillaan, ettemme koskaan tule saamaan omia biologisia lapsia, kaikki on menetetty, mitään toivoa ei enää ole. :D Mitenkähän tästä sekamelskasta löytäisi jonkin järjestyksen. Ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa.. En pysty pukemaan enempää sanoiksi. Nyt vain ahdistaa. Missä se kutsu gynelle viipyy?!

Toivoen parasta ja peläten todellakin pahinta. KP28.

3 kommenttia:

  1. Hui! Mä en halua edes tietää mitä kaikkea sä olet lukenut! :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakkohan munkin sit oli mennä googlettaa. Tosin en löytänyt onneksi mitään mitä en ollut jo tiennyt. Aika ankeeta silti, mutta toisaalta toivoa herättävää. Itse kun törmäsin paljon kokemuksiin joissa kyseinen tauti ei vuosienkaan muhimisen jälkeen ollut tehnyt tuhojaan. Silti pistää vihaksi sitä paskiaista kohtaan keneltä taudin silloin seurustellessa sain. >.<

      Poista
  2. Ihanaa kuulla jonkun sanovan myös se toinen puoli, ettei mitään haittaa välttämättä ole tullutkaan. Toivottavasti näin olisi meidänkin kohdalla. :)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia