sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Luvut vain kasvavat

KP61. Miten mukavaa. En ole uskaltanut tehdä raskaustestiä. Vielä. Ajattelin odottaa vielä muutaman päivän  ja testailla torstaina. Suunnitelmissa on lähteä juhlimaan hyvän ystäväni kanssa, joten se saa olla hyvä syy testaamiselle. Tietenkin olettaen, että menkat eivät ilmesty ennen sitä. Greippimehua olen "nautiskellut" ahkerasti koko viikon ajan. En oikein tiedä, mitä mieltä olisin kyseisestä juomasta. Se maistuu ihan hyvältä aluksi, mutta jälkimaku vetää naaman aika kurttuun. Jollain kierolla tavalla pidän kuitenkin siitä.

Eilen join seurana hieman alkoholia. Kyllä, olen hirveä ihminen, joka vaarantaa mahdollisen lapsensa terveyden heti alkumetreillä. Mutta muistan kuulleeni joskus jostain (Kyllä, erittäin luotettavalta kuullostavaa tietoa..), ettei alkoholin tai muiden myrkkyjen tulisi vaikuttaa mahdolliseen alkioon ennen kuin istukka alkaa toimimaan ja näin ollen on yhdyssiteenä äidin ja alkion verenkierrolle. Lohduttaudun siis tähän tietoon. Huomasin kyllä illan aikana uuden "oireen"; aivan kuin minulle olisi noussut kuume. Ehkä kuvittelen ja se onkin aivan normaali alkoholin vaikutus. Meillä suvussa on sellainen kiusaus, että kun juomme vähänkin alkoholia, posket alkavat helottaa saman tien aivan punaisina. Se on oikeastaan enää vain varsin huvittavaa. Niin eilenkin kävi, mutta myös muuten lämpö nousi. Veljeni ja mieheni olivat kanssani samaa mieltä, että otsani tuntui tavallista lämpöisemmältä. En sitten kuitenkaan jaksanut alkaa kuumetta mittailemaan, enkä kyllä oikein luota tuohon meidän kuumemittariin muutenkaan.

Nyt kuitenkin odottelen pelon sekaisin tuntein torstaita ja mahdollisten menkkojen alkamista. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia