maanantai 25. helmikuuta 2013

YK4

Sieltähän se sitten eilen alkoi, vihdoin! Nyt siis KP2 ja yrityskierto 3 sai kunnioitettavat 68:n lukemat. Eli onko nyt todellakin niin, että minun kiertoni on yli kaksi kuukautta..?! On kyllä huvittavaa välillä lukea, kuinka jollekin on jossain 35:n päivän kierto "pitkä" kierto.. En tiedä sitten, mitä tässä pitäisi tehdä. Pitäisikö odotella siihen elokuuhun, jotta vuosi tulee täyteen ilman pillereitä ja soitella neuvolaan vai soittelenko uudestaan jo nyt. Toisaalta, nyt kun nämä kaksi viimeistä kiertoa on ollut lähes samoissa lukemissa, niin voisi uskaltaa laskea sen varaan ja yrittää bongata ovista näiden perusteella. Odotuksen odottajan aika on luvattoman pitkä. Olen kuitenkin joka tapauksessa iloinen, että menkat alkoivat vihdoin. Sehän tarkoittaa vain sitä, että kroppa kuitenkin toimii, hieman hitaammalla tahdilla, mutta toimii kuitenkin. :) Nyt pitäisi vain saada tätä stressiä laskemaan.. Esimerkiksi tekemällä tuon koulun eteen jotain, eikä vain kirjoitella blogia..

Oikein rentouttavaa viikkoa sinulle, joka jaksat lukea näitä höpinöitä! :)

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Itselläni meni aikoinaan muutamia vuosia sitten kauan, että kierto tasaantui renkaiden jälkeen. Ensimmäiset 2 kiertoa olivat muistaakseni suht tasaisia, 30-35 päivää, mutta sitten alkoi tulemaan jopa 150 päivän kiertoja. Teroluteilla tätä voidaan korjata, mutta koska en itse yrittänyt silloin lasta, niin annoin luonnon korjata itse. Yli vuosi siihen meni, mutta sitten luojan kiitos tasaantui... ;) Terot tosin varmuuden vuoksi vielä kaapissa...
    yritän siis sanoa, että ihan normaalia tuo kierron heitteleminen hormonaalisen ehkäisyn jälkeen. Sen olen itselleni luvannut, etten enää koskaan hormoneja vapaaehtoisesti kehooni pistä, sen verran synteettisiä ne ovat ja estävät luonnollisen tapahtuman.
    Tsemppiä, toivotaan että olisi viimeinen megakiertosi! ;)
    Ja ainiin, raskaaksihan voit tietenkin silti tulla, ovis vaan on myöhemmin ja sen bongaaminen haastavampaa. Puhumattakaan odotuksen tuskasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Toivon todellakin, että olisi viimeinen tällainen kierto. Ja siitä olenkin todella iloinen, että menkat tulevat näinkin lyhyillä väleillä, kun on todella niitäkin, joilla on vielä pidempiä kiertoja. Mutta sehän tästä tekeekin niin raastavaa, kun ovista on niin hankala ajoittaa ja juurikin se odotuksen odottaminen on välillä niin tuskallista. Olen miettinyt ihan samaa, että kun ehkäisy tulee seuraavan kerran ajankohtaiseksi, niin täytyy kyllä miettiä tarkkaan, kuinka sen toteuttaa. Sait kyllä ajatukseni taas rauhoittumaan hetkeksi ja luottamaan siihen, että kyllä ne kierrot sieltä vielä tasaantuu, ajan kanssa. Kiitos siitä! :) Niitä hetkiä valitettavasti tulee, ettei millään jaksaisi odottaa.

      Poista

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia