maanantai 11. marraskuuta 2013

Taas odotellaan

Venähtikin pitkälle kuulumisten kertominen. Torstaina aamulla kävin verikokeissa. Veri ei ehkä ihan kerinnyt tasaantumaan kokeisiin mennessä, koska havahduin aamulla klo: 7.10 ja tajusin sillä samalla sekunnilla, että aikani labraan on klo: 7.35. Pienimuotoisella kiireellä ylös ja labraan. Kerkisin ajoissa, onneksi!

En sitten tiennyt, että täytyykö minun itse varata aika lääkärille vai miten koko homma jatkuu, joten soitin perjantaina erikoispoliklinikan ajanvaraukseen. Varsin ystävällisen oloinen nainen ymmärsi sekavan selitykseni lääkäristä ja labrasta ja kuinka lääkäri oli sanonut, että keskustelemme yhdessä sitten labrojen tuloksista. En siis saanut lääkäriaikaa varattua, vaan tämä naishenkilö laittaa viestiä lääkärilleni, että olen käynyt labrassa ja postissa tulee jälleen kutsu lääkärille. Joten, taas odotellaan.

Mitä kaaosta ja muutosten aikaa! Kaiken tämän keskellä pitäisi keskittyä uuten työhönkin. Tänään alkaa pyöriä kolmivuoro ja itselleni osui koko talon ensimmäinen yövuoro. Mutta nyt rauhallista oleilua ja valmistautumista valvomaan. :)

KP26 ja kuinkahan kauan tämäkin kestää..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia