perjantai 25. tammikuuta 2013

Masokistin tekosyitä

No juu, oli sitten aivan pakko tehdä raskaustesti aamulla. Sain jollain ihme tekosyyllä vakuutettua itseni, että kyllä se nyt varmaan kannattaa tehdä. Vaikka pessimistisellä asenteella ajattelinkin, että tuskinpa siihen kahta viivaa ilmestyy. Ei ilmestynyt, kas kummaa. Silti pettymys on aina yhtä suuri. Hohhoijaa. Aivan kuin haluaisin kiduttaa itseäni ihan tahallani. Eihän nyt ole kuin KP38, joka on vielä hyvin pieni näihin tähän astisiin lukemiin verrattuna. Ja niinkuin aikaisemmin kirjoitin, että jos olen lukenut tuntemuksiani oikein, niin menkkojen tulisi alkaa vasta sunnuntaina. Tänään on taas käyty todella syvällä itsesäälin vesissä, että melkein hävettää ja toisaalta huvittaakin jo itseäni.

Kun nyt ollaan jollakin tavalla taas tuntemuksien kanssa tasapainossa, niin kyllä edelleen mietityttää, miten ihmeessä ihmiset voivat tulla vahingossa raskaaksi. Miten voi olla käytännössä mahdollista, että jollain puhkeaa kumi kerran tai yksi e-pilleri unohtuu ja hups, johan ollaan paksuna! Miten se voi olla niin?! Mieskin on kuulemma saanut alkunsa tulemalla pillereistä SEKÄ kumista läpi! Miten niin voi olla? Elämä on joskus epäreilua. Nyt täytyy lopettaa tämä valittaminen ja toivoa kaikkia sormet ja varpaat ristissä, että kyllä meidänkin vuoro tulee vielä. Pakko tulla. Prkl.


4 kommenttia:

  1. Olen kuule miettinyt monesti ihan samaa: miten vahinkoraskaus oikein on mahdollinen! Ystäväni on tullut kolme kertaa vahingossa raskaaksi, joista keskimmäinen on keskeytetty. Luulisi vahinkoalttiiden ihmisten myös oppivan kerrasta, mutta ei... Ihan käsittämätöntä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Kyllä on kummallista tämä elämä.. Ja kuinka se aina meneekin niin, että ne jotka toivovat, kohtaavat haasteita ja ne jotka eivät todellakaan vielä suunnitelleet perheenlisäystä, tulevat yhtenään vahingossa raskaaksi. Näin kärjistetysti sanottuna. Tai ehkä näihin vain kiinnittää enemmän huomiota ja niin sanotusti normaalit jäävät huomiotta.. Mene ja tiedä..

      Poista
  2. Uus lukija ilmottautuu :D Oon sua vuoden vanhempi, yhen lapsen äiti ja toisen odotus aluillaan..

    Toivotan tositosi paljon tsemppiä ja voimia tulevaan! Ja toivon, että saisitte sen oman pienokaisen mahdollisimman pian! :)

    Sulla on hyvä blogi ja kerrot rehellisesti tunteista, jään varmasti seuraamaan ja odottamaan koska teillä tärppää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! Nostaa mielialaa kyllä huimasti, kun joku toivottaa tsemppiä. Oikein paljon tervetuloa lukemaan höpötyksiäni! :)

      Poista

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia