maanantai 28. tammikuuta 2013

Itse tein

Minun on pitänyt jo hetken kirjoittaa ja kuvittaa tekemiäni käsitöitä vauva-aiheeseen liittyen, joten tässäpä näitä muutamia lyhyesti ja ytimekkäästi.

Ensimmäinen villatakkikokeilu, napit vielä uupuvat. Kas kummaa.. 

Täytyyhän joka muksulla olla junasukat.

En olekaan kirjoittanut kiinnostuksestani kestoiluun. Olen vakavasti miettinyt ainakin kokeilevani, josko se voisi olla meidän juttu. Eihän sitä kyllä ikinä tiedä, vaikka olisi tuhoon tuomittu ajatus, mutta kokeilemisesta ei luulisi olevan haittaa.

Ensimmäisiä villavaippahousukokeiluja. Vihreävalkoiset eivät sovi lankalaadultaan käyttöön, eivätkä violetit huopanen-langasta väsätyt myöskään ole varmaan kovin mukavan tuntuiset. Muut ovat ihanan pehmeää merinovillaa. 

Tässä parit Novitan Puro-langasta. 

Ja muutamat lisää merinovillasta.
Sitten olisi vielä se yksi ikuisuusprojekti, nimittäin kastemekko, mitä olen väsännyt jo muutaman kuukauden. Se kyllä ansaitsee ihan oman postauksensa, jos joskus saan sen kokonaan valmiiksi. :)

KP41 menossa, eikä menkkoja kuulu. En tiedä sitten, bongasinko sitä ovista sittenkään näin lonkalta ja mututuntumalla. Mutta saapi nähdä. Pitkään on tuntunut kyllä siltä, että olisi hirveästi ilmaa vatsassa. Iltaisin, kun menee nukkumaan, maha pitää entistä enemmän ääntä, kuitenkaan saastuttamatta makuuhuoneemme ilmaa. :D Kummallisuuksia. Täytyy vain yrittää olla ajattelematta liikaa asioita. :)

1 kommentti:

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia