perjantai 27. syyskuuta 2013

Viikonlopun viettoon

Tällä viikolla on ollut harvinaisen paljon hymyä ilmassa. Täällä kirjoittelee nyt KOLMINkertainen kummitäti! :) Toinen kummipoika syntyi tiistaina 24.9. mitoin 50cm ja 3280g. Vauvarunsas vuosi menossa. Voi kun täälläkin olisi niin paljon onnea. Toisaalta yritän ajatella, että ehkä tällä kaikella on tarkoituksensa; sillä sain eilen puhelun, jossa kerrottiin, että pääsen vakituiseen työsuhteeseen kaupungille. Olen ollut yhtä hymyä siitä puhelusta lähtien. :D Kuinka paljon tämä työ tuleekin vaikuttamaan meidän elämään! Ollaan lähempänä asuntolainahelvettiä ja tottakai tämä työ tuo hirmuisesti turvaa tulevaisuutta ajatellen. Työni tulee olemaan kolmivuorotyötä, joten siinä onkin totuttelemista. Tähän asti kun olen saanut nauttia opiskelijaelämästä ja päivätöistä. :) Olen kuitenkin todella onnellinen tästä, haluan oppia lisää ja saada kokemusta.

Vauvatarina jatkuu kuitenkin taustalla aina vain. Ensi viikon torstaina pääsen lääkärille. Vihdoin. Josko tähän saataisiin vihdoin jotain tolkkua. KP61 jo taas menossa. Ei tuntemuksia menkoista, mutta ei myöskään raskaudesta. Eilen tunsin pistävää kipua vasemmalla puolella alaselässä. Tiedä sitten, mitä tarkoittaa, mutta sattui kovasti eikä voinut jäädä huomaamatta.

Tämä onnellinen nainen lähtee nauttimaan viikonlopusta ystävän luokse koiran kera. Mies jää tällä kertaa kotiin. Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille sinne, jotka täällä jaksaa käydä lukemassa näitä höpötyksiä. :) Nyt täytyy ladata hyvin akkuja, jotta jaksaa ensi viikolla töissä. On tulossa kiireinen viikko töiden puolesta ja onhan ensi viikon lauantaina luvassa ensimmäisen kummipojan ristiäisetkin. Kummitäti jännää nimeä jo kovasti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia