sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sunnuntain ajatuksia

Kuumat aallot ovat palanneet. Kirjoittelin vuosi sitten, kun olin juuri lopettanut e-pillerit, että kärsin kuumista aalloista. Nyt niitä on ilmaantunut jälleen. Varmaankin tämän keltarauhashormonin vaikutuksia nämäkin. Kovat menkkakivut eivät onneksi jatkuneet seuraavana päivänä ja sain tehtyä työnikin ongelmitta. Enää kaksi viikkoa nykyisessä työpaikassa ja sitten alkaisi uusi työ. Jännitys kasvaa päivä päivältä ja yhä enemmän miettii uutta työtä, kuinka asiat alkaa rullata. Kolmivuorotyö kuitenkin vaikuttaa tähän normaaliin arkeen aika tavalla.

Asiasta toiseen; viime aikoina on ollut  kamalasti mielihaluja ostella vauvan vaatteita ja erinäisiä tarvikkeita. Selailen nettikauppoja sen minkä kerkiän ja viimeisillä itsehillinnän rippeillä estän itseäni tilaamasta yhtään mitään. Haluaisin tilata lisää ihania merinovillalankoja villavaippahousuja varten. Haluaisin saada kotiin jo kasan harsoja, jotta voisin taitella niistä sisävaippoja. Ja kyllä, olen totaalisen hurahtanut kestovaippojen maailmaan. Olen lukenut ja lukenut asiasta ja opiskellut ja ahminut tietoa. Miten kiehtova aihe! Haluaisin niin päästä jo kokeilemaan käytännössä kestojen toimivuutta.

Jos ei kuitenkaan mennä asioiden edelle. Jos ensin saisi olla raskaana. Haluan sen plussan siihen pirun testiin! KP4. Verikoetta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja ja muita ajatuksia